Valp fra oss

Valpene vil bli født på et eget rom hvor mor og barn får være i fred de første 3 ukene etter fødselen. Etterhvert vil de få flytte inn på stua, til en stor valpebinge. De bor da på stua med oss til de blir leveringsklare. De får også være mye ute, når været tillater det. De blir kjent med alle hverdagslydene i huset, samt får møte både små og litt større barn, og voksne.

Vi har ingen venteliste på valp, men en interesseliste. Målet er å finne best egnet hjem til hvert individ, og at de får leve i gode og trygge hjem. Derfor ønsker vi å møte våre potensielle kjøpere personlig for å slå av en hyggelig prat om miljø, hund og erfaringer.

Vi ønsker at valpekjøpet skal være godt gjennomtenkt og at dere vet hva det vil si å være hundeeiere. Vi ønsker i første omgang informasjon om dere. Vi ønsker å vite hvilken erfaringer dere har med hund, og hvilke planer dere har for hunden. Fortell litt om hvilken erfaring du/dere har med hund, og hvilken planer dere har for hunden.  

Vi håper at dere stiller hunden på minst en offisiell utstilling når den er rundt 2 år. I tillegg ønsker vi at dere tar HD rtg når hunden er 1-1,5 år.

Vi ønsker at valpekjøper kommer på besøk for å hilse på oss og hundene før den er leveringsklar og at den hentes personlig av valpekjøper. Valp blir ikke sendt alene med fly eller tog.

Valpene leveres tidligst 8 uker gamle. De har da fått 3 ormekurer, er helseundersøkt med veterinærattest, chippet og vaksinert. De er registrert i NKK og forsikret mot skjulte feil i 5år(avlsforsikring på mor).

Alle valper vil bli registrert i NKK.

Valpeprisen er kr. 20.000,- ihht. raseklubbens anbefaling.

Valpen skal være betalt i sin helhet før overtagelse. Vi godtar ikke avbetaling o.l.

Er du interessert i valp fra oss er du velkommen til å ta kontakt for en hyggelig hundeprat. All førstegangskontakt ønskes pr. e-post: c.lilledal@gmail.com (ikke sms eller facebook).